STRAVIČNO

SATIMA JE UMIRAO U MUKAMA! Obitelj tražila nestalog psa; Pronašli pretučeno, izbodeno i izmučeno tijelo!

Foto: Facebook/J.P.

Iz Veterinarskog zavoda Vinkovci u telefonskom razgovoru potvrđeno je da je pas omamljen udarcem u potiljak, a na njemu su se dugo iživljavali s namjerom da ga ubiju

Već nekoliko dana u obitelji Natali Skokić i Marka Matoševića iz Belišća vlada tuga i nevjerica. Nema više njihovog obiteljskog psa Klička.

No, saznanje da je umirao satima, polako i u mukama, što su neslužbeno doznali iz Veterinarskog zavoda Vinkovci u kojem je napravljena razudba, u njima izaziva, bijes, očaj, nemoć, ali i strah zbog činjenice da u njihovom susjedstvu živi čovjek koji je to napravio, piše Večernji.hr

To nedjeljno jutro obitelj će dugo pamtiti. Kad su izišli iz kuće u dvorište bilo im je odmah čudno jer petogodišnji bul terijer Kličko nije dotrčao. Ogradu nije mogao preskočiti, a nije bilo ni rupe ispod nje da se tu provukao. U jedan sat po noći posljednji put vidjeli su ga u dvorištu.

Krenuli su u potragu, mislili su da ga je netko možda ukrao, jer bio je vrlo gostoljubiv i svakome je prilazio. Obišli su cijelo susjedstvo, a gospodin Marko i trogodišnji sin Anakin ipak su se još jednom vratili putem kojim su već dva puta prošli. I onda su ugledali Klička. Njegovo tijelo ležalo je usred polja, nedaleko dvorišta u kojem su se on i Anakin igrali.

– Postoje tragovi, vidi se da je Kličko ostavljen na zgarištu iza naše kuće, na mjestu gdje je netko palio travu – priča nam gospođa Natali.

Pozvali su policiju koja je, kako kažu, rekla da su Klička sigurno ubili psi, a i ako nisu da će teško dokazati tko je. Nisu poslikali ni mjesto događaja, nisu išli u susjedno naselje razgovarati s ljudima.

– Mi smo bili u šoku, a oni nisu ništa napravili. Slikali su psa u prtljažniku našeg automobila i rekli kako bez veterinarske potvrde da je ubijen ne mogu ništa – kaže nam.

No, iako njihovog najdražeg ljubimca više nema, obitelj neće samo tako odustati. Pokrenuli su cijelu Hrvatsku kako bi zajednički pronašli krivca, a svakome tko ponudi korisnu informaciju nude 6000 kuna!

Engleski bull terijer Kličko, nestao iz obiteljskog dvorišta u Belišću u noći subotu na nedjelju. Pronađen premlaćen,…

Objavljuje Jasna Popović HataSrijeda, 31. ožujka 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari