STRAVIČNO

SATIMA JE UMIRAO U MUKAMA! Obitelj tražila nestalog psa; Pronašli pretučeno, izbodeno i izmučeno tijelo!

Idi na originalni članak
Foto: Facebook/J.P.

Iz Veterinarskog zavoda Vinkovci u telefonskom razgovoru potvrđeno je da je pas omamljen udarcem u potiljak, a na njemu su se dugo iživljavali s namjerom da ga ubiju

Oglas

Već nekoliko dana u obitelji Natali Skokić i Marka Matoševića iz Belišća vlada tuga i nevjerica. Nema više njihovog obiteljskog psa Klička.

No, saznanje da je umirao satima, polako i u mukama, što su neslužbeno doznali iz Veterinarskog zavoda Vinkovci u kojem je napravljena razudba, u njima izaziva, bijes, očaj, nemoć, ali i strah zbog činjenice da u njihovom susjedstvu živi čovjek koji je to napravio, piše Večernji.hr

To nedjeljno jutro obitelj će dugo pamtiti. Kad su izišli iz kuće u dvorište bilo im je odmah čudno jer petogodišnji bul terijer Kličko nije dotrčao. Ogradu nije mogao preskočiti, a nije bilo ni rupe ispod nje da se tu provukao. U jedan sat po noći posljednji put vidjeli su ga u dvorištu.

Krenuli su u potragu, mislili su da ga je netko možda ukrao, jer bio je vrlo gostoljubiv i svakome je prilazio. Obišli su cijelo susjedstvo, a gospodin Marko i trogodišnji sin Anakin ipak su se još jednom vratili putem kojim su već dva puta prošli. I onda su ugledali Klička. Njegovo tijelo ležalo je usred polja, nedaleko dvorišta u kojem su se on i Anakin igrali.

– Postoje tragovi, vidi se da je Kličko ostavljen na zgarištu iza naše kuće, na mjestu gdje je netko palio travu – priča nam gospođa Natali.

Pozvali su policiju koja je, kako kažu, rekla da su Klička sigurno ubili psi, a i ako nisu da će teško dokazati tko je. Nisu poslikali ni mjesto događaja, nisu išli u susjedno naselje razgovarati s ljudima.

– Mi smo bili u šoku, a oni nisu ništa napravili. Slikali su psa u prtljažniku našeg automobila i rekli kako bez veterinarske potvrde da je ubijen ne mogu ništa – kaže nam.

No, iako njihovog najdražeg ljubimca više nema, obitelj neće samo tako odustati. Pokrenuli su cijelu Hrvatsku kako bi zajednički pronašli krivca, a svakome tko ponudi korisnu informaciju nude 6000 kuna!

Engleski bull terijer Kličko, nestao iz obiteljskog dvorišta u Belišću u noći subotu na nedjelju. Pronađen premlaćen,…

Objavljuje Jasna Popović HataSrijeda, 31. ožujka 2021.

Exit mobile version