ŠEFICA IZ SNOVA

Šefica svojoj zaposlenici darovala auto njenih snova: crveni Mercedes! ‘Ostala sam u šoku!’

Foto: Privatni album

Ilijana Bodlović svojoj je zaposlenici Dražani Palac darovala crveni automobil marke Mercedes. Događaj je postao top tema

Šok! To je možda najbolja riječ koja bi opisala gestu Ilijane Bodlović koja je svojoj zaposlenici Dražani Palac poklonila ni više ni manje nego automobil, Mercedes novije proizvodnje, crvene boje kojeg je Draža, kako je zovu njeni prijatelji i poznanici iz rodnih Gruda, sanjala, piše Večernji list.

Međutim, tko Ilijanu, Anny Channel, Fitness Any poznaju, onda znaju da je ona uvijek spremna pomoći onima koji su njoj podrška, a Dražina podrška nekoć kao njene klijentice, a posljednjih godina zaposlenice, uvijek je bila neupitna.

Ilijana ili Ana, kako je od milja zovu, je za svoju zaposlenicu, a nadasve prijateljicu Dražu kazala kako je bila uz nju i onda kad ova nije imala ništa. I uistinu je Ilijana, kao i svatko tko kreće u poduzetničke vode, imala težak početak, no jednako tako je svojom energičnošću i željom da njene klijentice na fitnessu ostvare željeni rezultat brzo privlačila pažnju javnosti, a onda je u pandemiji interes za treninzima “eksplodirao”.

Projekt “Novi život” kojeg je Anny uz podršku najbližih suradnica pokrenula, danas je jedan od najpopularnijih fitness projekata ne samo u BiH već i puno šire. Rad i rezultati doveli su do toga da Anny danas ima brojne zaposlenike koji brinu o svakom segmentu klijenata tako da nam pomalo djeluju kao poliklinika za zdrave ljude jer tu su angažirani i treneri i psiholozi i liječnici i nutricionisti i fizioterapeuti i edukatori i motivatori… koji žele da oni koji vježbaju s Anni zdravo smršaju.

Krajem prošle godine Ilijana Bodlović je podržala projekt pomoći onkološkim pacijentima u BiH s 10 tisuća maraka, a onda se pročulo za to da je Anny pomaganje rutina, prvenstveno onim potrebitima i onima u boli i nevolji. A onda, nakon što je obilježila kraj prošle godine, Anny se potrudila da obilježi i sredinu ove godine i tako dolazimo do novog Dražinog automobila, piše Večernji list.

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari