ODLIČNA REKLAMA

Sigurna turistička destinacija: Daily Mail je izdao poseban prilog o Hrvatskoj

Idi na originalni članak
Foto: HTZ

Poseban prilog „Check in“, koji izlazi uz popularne britanske dnevne novine Daily Mail, jedne od najprodavanijih tiskovina na britanskom tržištu s dnevnom nakladnom većom od milijun primjeraka te dosegom od dva milijuna čitatelja, prezentira ljepote i turističku ponudu Hrvatske s naglaskom na nautiku, eno-gastronomiju, aktivni i kulturni turizam, destinacije u kojima su snimane poznate svjetske serije i filmovi, a prikazuje i Hrvatsku kao sigurnu turističku destinaciju.

Oglas

„S provedbom intenzivnih promotivnih kampanja na britanskom tržištu započeli smo početkom srpnja od trenutka kada su nas Britanci stavili na listu sigurnih zemalja. Osim oglašivačkih i pozivnih kampanja te informativnih poruka o putovanju u Hrvatsku, ovaj će prilog pridonijeti daljnjem pozicioniranju Hrvatske kao sigurne i poželjne turističke destinacije u Velikoj Britaniji. S ovog tržišta očekujemo intenzivniju realizaciju turističkog prometa obzirom da su s prometovanjem krenule brojne aviolinije koje britanske destinacije poput Londona, Manchestera, Liverpoola, Newcastlea, Birminghama, Bristola i drugih povezuju s hrvatskim zračnim lukama. Navedeno je posebice važno za omiljene destinacije Britanaca u Hrvatskoj, odnosno za destinacije u srednjim i južnim dijelovima Dalmacije gdje Britanski turisti najčešće odsjedaju“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako je za uspješno realiziranje turističkog prometa u zemlji važno da ostanemo odgovorni pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera.

Informacije o Hrvatskoj, osim u tiskanom izdanju, dostupne su i online.

Dodajmo kako u Hrvatskoj, prema podacima sustava eVisitor, trenutno boravi oko šest tisuća britanskih turista, a trenutno ih je najviše u Dubrovačko-neretvanskoj te Splitsko-dalmatinskoj županiji.

 

Vijesti.hr

Exit mobile version