ODUŠEVLJAVA PUBLIKU

Video | Sjećate li se njega? Jedan od najpoznatijih Hrvata rasprodaje arene diljem svijeta, a sada je osvojio i Amerikance

Maksim je svojim uspjehom postao jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih glazbenika i ponosno predstavlja Hrvatsku na međunarodnoj glazbenoj sceni

Maksim Mrvica, poznati hrvatski pijanist, nastavlja oduševljavati u inozemstvu. Obožavaju ga u Aziji, a sada je osvojio i Ameriku.

Slavni pijanist ove godine neumorno svira po cijelom svijetu, a prvi je put na turneji u Kanadi i SAD-u, koja je završila nastupom u rasprodanoj dvorani u New Yorku, gdje je zaradio vrištanje i standing ovation publike.

U prilogu pogledajte kako je publika reagirala na njegove majstorije na klaviru.

Jedan od najomiljenijih pijanista današnjice

Inače, Maksim je svojim uspjehom postao jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih glazbenika i ponosno predstavlja Hrvatsku na međunarodnoj glazbenoj sceni. Njegov jedinstveni pristup klasičnoj glazbi i karizmatična izvedba čine ga jednim od najomiljenijih i najcjenjenijih pijanista današnjice.

Njegova izvedba klavirskih kompozicija izaziva snažne emotivne reakcije i prepoznata je po iznimnom talentu i strastvenoj interpretaciji. Njegove izvedbe često su energične, dinamične i privlače pažnju publike diljem svijeta, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari