ŠOKIRANI NAKON OTKRIĆA

Skandal potresa turističku meku: Vlasnik luksuznog hotela tajno snimao goste u intimnim trenucima

Foto: Pexels

Utvrđeno je kako je 34-godišnji vlasnik hotela postavio šest skrivenih kamera koje su bez odobrenja snimale goste

Skandal zbog snimanja gostiju skrivenim kameram u jednom hotelu glasno je odjeknuo u Grčkoj. Sve se događalo na poluotoku Halkidiki, a slučaj je prijavljen policiji u Solunu.

Utvrđeno je kako je 34-godišnji vlasnik hotela postavio šest skrivenih kamera koje su bez odobrenja snimale goste u intimnim trenucima. Snimao je ukupno 27 osoba, većinom grčkih i stranih turista, od kojih je 13 osoba identificirano.

Hotel s pet zvjezdica koji je isprva oduševljavao goste zbog pogodnosti i prihvatljivih cijena gostima je na kraju ostavio gorak okus.

Otkrio da ga snimaju

Jedan muškarac ispričao je kako je ostao u šoku kad je saznao za sve nakon što je prošlog ljeta s obitelji boravio u hotelu. Opisao je kako je djetetu mijenjao pelene i kako je ono dugo bilo golo u sobi, a onda je otkrio da je kamera sve snimila.

Objasnio je da je na noćnom ormariću pored njihova kreveta pronađen crni uređaj koji je izgledao kao punjač za mobitel, s USB priključkom, i koji je snimao njihove privatne trenutke.

Skandal je otkriven kada je jedan par krajem rujna 2022. godine pronašao kameru u sobi u kojoj je proveo noć. Vlasnik hotela besplatno ih je ugostio kao nagradu za suradnju s hotelom prošlog ljeta. No, nakon što su otkrili skrivenu kameru u sobi sve su prijavili policiji, piše Helllas.

Skandal je naglasio potrebu za strožim propisima za zaštitu prava gostiju u ugostiteljskim objektima, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari