SKRIVAO SE NA KRKU! U šumi kod Malinske uhićen bjegunac iz sisačkog zatvora

Foto. Facebook

Bjegunac iz sisačkog zatvora Damir Šišaković uhićen je niti 48 sati od bijega. Sa suučesnikom je priveden u Policijsku postaju Krk

Damir Šišaković koji je prekjučer pobjegao iz zatvora u Sisku tako što je klupicom pomaknuo rešetke na prozorima ćelije pa skočio sa sedam metara visine i pobjegao u nepoznato, ipak je uhićen niti 48 sati nakon bijega.

Policijske istražitelje trag je vodio do otoka Krka gdje je bjegunac, zajedno s kompanjonom Ivanom D., lociran, praćen i naposlijetku uhićen, i to u šumi pored Malinske. Obojica su odmah privedena u Policijsku postaju Krk

Damir Šišaković služio je jednogodišnju zatvorsku kaznu zbog pljačke kladionica, a prije bijega ostalo mu je još sedam mjeseci kazne za izdržavanje. Bio je smješten u ćeliji na II. Odjelu sisačkog zatvor gdje su, tvrde upućeni, uvjeti katastrofalni i za zatvorenike i za policajce.

Inače, Damir Šišaković je brat Darija Šišakovića koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk, a kaznu služi u Lepoglavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari