SKRIVAO SE NA KRKU! U šumi kod Malinske uhićen bjegunac iz sisačkog zatvora

Idi na originalni članak
Foto. Facebook

Bjegunac iz sisačkog zatvora Damir Šišaković uhićen je niti 48 sati od bijega. Sa suučesnikom je priveden u Policijsku postaju Krk

Oglas

Damir Šišaković koji je prekjučer pobjegao iz zatvora u Sisku tako što je klupicom pomaknuo rešetke na prozorima ćelije pa skočio sa sedam metara visine i pobjegao u nepoznato, ipak je uhićen niti 48 sati nakon bijega.

Policijske istražitelje trag je vodio do otoka Krka gdje je bjegunac, zajedno s kompanjonom Ivanom D., lociran, praćen i naposlijetku uhićen, i to u šumi pored Malinske. Obojica su odmah privedena u Policijsku postaju Krk

Damir Šišaković služio je jednogodišnju zatvorsku kaznu zbog pljačke kladionica, a prije bijega ostalo mu je još sedam mjeseci kazne za izdržavanje. Bio je smješten u ćeliji na II. Odjelu sisačkog zatvor gdje su, tvrde upućeni, uvjeti katastrofalni i za zatvorenike i za policajce.

Inače, Damir Šišaković je brat Darija Šišakovića koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk, a kaznu služi u Lepoglavi.

Exit mobile version