BILA U STRAHU ZA SVOJU OBITELJ'

Video | SLUČAJ ‘NAKAZE’ Odbačena prijava protiv Anne Dujić. Podsjetite se kako je divljala i psovala pred RTL-ovim kamerama

Krajem srpnja u zaleđu Šibenika, na području Danilo – Kraljice i Radonića, izbila su dva nova požara, nakon što su se vatrogasci već borili s požarom kod Skradina

Vatra je do tada već progutala oko 800 hektara niskog raslinja i guste borove šume, a kuće, vinograde i maslinike branilo je više od stotinu vatrogasaca na terenu. Jedan od njih bio je i lakše ozlijeđen. Poseban je fokus bio na obrani Nacionalnog parka Krka.

Ništa od toga nije bilo dovoljno da obuzda gnjev dvije vidno iznervirane žene koje svoj bijes nisu mogle suspregnuti pred RTL-ovim kamerama. Javljajući se uživo s terena, RTL-ova reporterka Petra Mlačić Vučemilović-Jurić govorila je o trenutnoj situaciji, kada su joj u kadar ‘uletjele’ majka i kći Dujić i započele salvu uvreda na one koji brane, između ostalog, i njihovu kuću.

Podsjetite se kako je to izgledalo.

Podsjetimo, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku 14. listopada je odbacilo kaznenu prijavu protiv Anne Dujić, inače kćeri šefa Hrvatskih šuma, Nediljka Dujića, a koju je podnijela policajka kojoj je Dujić također uputila psovke. Očito je, smatra tužiteljstvo, Anna Dujić bila u strahu za svoju obitelj i imovinu te je izrazila nezadovoljstvo situacijom u kojoj se našla. Šibensko općinsko državno odvjetništvo zaključilo je zato da Dujić nije počinila nikakvo kazneno djelo, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari