PRSTEN OD INOXA

Slučaj “zarobljenog” penisa u Puli: Liječnik objašnjava detalje i ističe da takvih slučajeva ima mnogo!

Idi na originalni članak
Foto: PIXSELL - Facebook

Doktor Predrag Mamontov, cijenjeni urolog, šef urološkog odjela pulske Opće bolnice, nije htio podrobnije komentirati slučaj o kojem je jučer pisao portal Glasa Istreintervenciju vatrogasaca koji su u pulskoj bolnici spašavali muškarca koji si je prstenom (napravom) od inoxa zarobio penis i testise

Oglas

Mamontov, naravno, želi zaštititi pacijenta. Istovremeno se u ime svih djelatnika bolnice zahvalio Javnoj vatrogasnoj postrojbi Pula na uspješno provedenoj intervenciji i suradnji. Da budemo konkretniji, radi se o posudbi bušilice sa specijalnim nožem za inox, piše Glas Istre.

“Kao stožerna ustanova za liječenje u Istarskoj županiji pružamo najbolju moguću skrb, ali iznenadni i neočekivani događaji koji nisu samo u našoj nadležnosti podrazumijevaju suradnju s hitnim službama. Nakon intervencije vatrogasaca pacijent je uspješno liječen. Ovim putem zahvaljujemo se JVP Pula na razumijevanju, podršci i pomoći koji su nam od iznimne važnosti”, poručio je Mamontov.

Na kraju smo ipak iskoristili priliku i upitali ga je li sličnih slučajeva bilo i ranije, što je on odmah i potvrdio.

“Bilo je svakojakih slučajeva, predmeta koje ljudi guraju u rektum ili uretru, pa smo svašta vadili iz debelog crijeva i mjehura. No, posljednjih nekoliko godina ta se brojka ipak smanjila. Sjećam se jednog gotovo istog slučaja, ali je tada prsten bio od plastike pa smo ga se s lakoćom riješili. Ovaj je bio od inoxa, i nije izgledao kao seksualna igračka, već kao dio nekog kamiona”, zaključio je Mamontov za Glas Istre.

Exit mobile version