Snažan rast portala Riječanin i svih RTL portala u 2019. – odličan zalet u sjajnu 2020. godinu!

Upravo je prosinac prošle godine zabilježio najbolje rezultate u povijesti RTL digitalne grupe

Prema najnovijim podacima istraživanja gemiusAudiencea, tijekom 2019. godine RTL-ovi su portali u prosjeku zabilježili rast od gotovo 400% u pregledima stranica portala u odnosu na prosjek godine prije, dok je broj jedinstvenih korisnika rastao iz kvartala u kvartal. Uzevši u obzir prosjek 2019. godine u odnosu na prosjek 2018. godine, porast stvarnih korisnika bio je gotovo 50%.

Tijekom 2019. i riječki portal Riječanin je u poslovnom partnerstvu s RTL-om također ostvario ogroman rast i etablirao se kao vrhunski digitalni proizvod postavši glavni izvor kvalitetnih informacija za čitatelje u Rijeci i široj okolici. U samo godinu dana (od prosinca 2018. do prosinca 2019.) broj jedinstvenih korisnika portala Riječanin na mjesečnoj razini porastao je za gotovo 320%, a broj pregledanih stranica za 150 %, čime je portal Riječanin suvereno učvrstio status lidera među news portalima u Rijeci i okolici.

Sjajna godina za cijelu RTL digitalnu grupu završena je najboljim rezultatima u prosincu, koji je bio rekordan u cijeloj kalendarskoj godini. Upravo je prosinac prošle godine zabilježio najbolje rezultate u povijesti RTL digitalne grupe. S ostvarenih 2,061.225 stvarnih korisnika, RTL Grupa portala potvrdila je kako je strategija, zahvaljujući kojoj osluškujemo prijedloge naših gledatelja i čitatelja te implementacija novih kreativnih rješenja naših timova u sve naše brandove, bila ona najbolja.

Uzevši u obzir i preglede web-stranica, RTL je u prosincu ukupno ostvario više od 158 milijuna pregleda stranica, od kojih 103 milijuna generira samo Net.hr. I u izbornom mjesecu, s više od milijun i 387 tisuća jedinstvenih čitatelja, news portal Net.hr-a, Danas.hr, bio je najposjećenija news rubrika u Hrvatskoj!

Svi timovi jednako entuzijastično nastavljaju s pripremanjem sadržaja i projekata usmjerenih prema interesima naše publike, ali i onima koji će to tek postati.

Upravo to povjerenje naših vjernih čitatelja obvezuje nas da i u 2020. godini na portalu Riječanin nastavimo raditi još jače i kvalitetnije, donoseći vam samo relevantne i pravovremene vijesti. To je naša obaveza i naše obećanje.
Vijesti.hr/Riječanin
Foto: Riječanin/RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari