ŠOKANTNI VIDEO: Snimka koju ne želite vidjeti – ovako mesna industrija postupa sa životinjama!

Šokantna snimka koju je objavila udruga za zaštitu životinja Animal Equality još jednom je svijetu obznanila brutalnost i krvoločnost mesne industrije

Aktivisti za zaštitu životinja iz udruge Animal Equality uspjeli su na kameri ‘uhvatiti’ postupanje prema pilićima, kojima se otkidaju glave i baca ih se u smeće ukoliko su ocijenjeni kao slabi.

Na snimci je vidljivo kako se živi pilići bacaju u kutije te se prelijevaju preko pokretnih traka. Plići se, zajedno s ljuskama jaja iz kojih su se upravo izlegli, šalju se na obradu. Oni koji su se izlegli ‘prekasno’ i nisu se oslobodili ljuski bivaju smrvljeni zajedno s njom.

Pilići koji prežive ovaj ‘selekcijski postupak’ su cijepljeni te im se odmah ubrizgava hormon rasta da bi već za 40 dana bili pogodni za prodaju.

Snimke je objavila udruga Animal Equality, čije je središte u Los Angelesu. Stoga, pretpostavlja se kako se svijet zgrozio na snimkom nastalom u SAD-u. Ova udruga je i ranije objavljivala šokantne snimke postupanja sa životinjama u mesnoj industriji.

Vijesti.hr
Foto: Screenshot: YouTube

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views