NA FACEBOOKU

Šprajc pratiteljima koji vjeruju u ‘plandemiju’: ”Ljubim vas više od vaše mame, samo se maknite sa stranice”

Foto: RTL
Popularni hrvatski voditelj Zoran Šprajc jednako je popularan i na svojoj Facebook stranici na kojoj redovito objavljuje novosti iz Hrvatske i svijeta.
S obzirom da je jedna od glavnih tema u posljednje vrijeme upravo pandemija koronavirusa, njegova je Facebook stranica često mjesto rasprave brojnih antivakcera i onih koji u pandemiju uopće ne vjeruju.
VIDEO DANA:
Čini se da je brojnost takvih komentara iznervirala i samog Šprajca koji se upravo na Facebooku odlučio obratiti autorima takvog sadržaja.
Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:
Molio bih folovere koji vjeruju u “plandemiju” da dijalog i razumijevanje potraže na stranicama Čuvara Piramida, Gospodara Prstenova, PornHub.com i najboljoj od svih, Infodemija.hr gospode Bakića i Lauca. Njih dvojicu posebno cijenim i poštujem, barem toliko koliko oni poštuju svoje imovinsko pravne interese kod Vlade i Stožera RH te farmaceutskih kompanija.
Ljubim vas više od vaše mame, samo dragi ljudi maknite se s ove stranice, pliz.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari