"NEMOJTE DA VAS LAŽU"

Srbin na ljetovanju u Hrvatskoj u šoku: ‘Uzalud čekam da me netko prebije, zapali auto, naplati mi pizzu 60 eura’

SCREENSHOT / TWITTER

Komentari korisnika na objavu podjednako su zanimljivi koliko i sama objava

Jedan srpski turist na Twitteru je podijelio svoje iskustvo ljetovanja u Hrvatskoj, a s obzirom na vijesti posljednjih tjedana o neugodnim iskustvima na hrvatskoj obali ili pak o srbijanskom državnom vrhu koji se ‘natječe’ u tome tko neće ljetovati u Hrvatskoj, njegova objava je, kako javlja Dubrovački dnevnik, postala viralna.

“Ovdje mi je 11. dan. Gledam Brač. Uzalud čekam da me netko prebije, zapali auto, naplati mi pizzu 60 eura. Beznadno je, bombardiraju vas osmijesima, ljubaznošću i nižim cijenama u turističkim mjestima nego u puno lokala u mom gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu”, napisao je turist iz Srbije, a komentari na njegovu objavu zanimljivi su koliko i sama objava.

Pozitivni komentari drugih turista iz Srbije

“Isti osjećaj, bio prošli tjedan kod Dubrovnika (Kupari). Otišao s brdo predrasuda, a na plaži više vremena provodio razmišljajući o autu nego uživajući. I rado ću ići opet, svaka preporuka!” napisao je jedan srpski turist.

“Živo me zanima je li se ikome iz Srbije išta loše dogodilo ili je to kao ona priča o kupovini cigle za koju je svatko čuo, s nikome se nije dogodila. U Splitu vidimo puno više tablica Beograd, Novi Sad, Kragujevac nego npr. Vinkovci, Karlovac…”, napisao je jedan korisnik.

“Evo nas u Poreču… Dijelimo mišljenje i uživamo i uživat ćemo. Istru smo obišli, toplo preporučujemo svima. Od sljedećeg tjedna Dalmacija”, komentirala je jedna korisnica iz Srbije koja ljetuje u Hrvatskoj, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari