TRAGEDIJA KOD DRNIŠA

Srušio se vojni helikopter: Nađena dva tijela, traže trećeg člana posade

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilkustracija

Helikopter Mi-171 Sh iz Divulja i avion Pilatus Hrvatskog ratnog zrakoplovstva uključili su se danas u potragu za srušenim helikopterom. Ističe se da nije u pitanju letjelica hrvatskoh Oružanih snaga

Na području Pakova sela u Šibensko kninskoj županiji se srušio vojni helikopter, obavilo je Ministarstvo obrane i dodaje da nije riječ o helikopteru Oružanih snaga RH.

Helikopter Mi-171 Sh iz Divulja i avion Pilatus Hrvatskog ratnog zrakoplovstva uključili su se danas u potragu za srušenim helikopterom, dodaje MORH.

Šibenski HGSS je na terenu u kanjonu Čikole, a pročelnik Josip Brozičević potvrdio je za N1 da se vidi dim na protupožarnim kamerama. Helikopter se srušio između Pakova sela i Miljevca.

Kako N1 neslužbeno doznaje pronađen je helikopter, kao i dva tijela. Traje potraga za trećim članom posade. Doznaje se da je riječ o helikopteru mađarskih oružanih snaga koji se u Hrvatskoj nalazi na obuci, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari