STANJE NA CESTAMA Vozači, oprez! Zbog olujnog vjetra između čvorova Delnice i Kikovica samo osobna vozila

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Samo za osobna vozila otvorena je i Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja

Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je preko Karina, Obrovca i Gračaca), Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica- Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina) na: DC1 Borje-Klapavice-Udbina i Krčkom mostu.

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom ( I. i II.skupina) na: DC1 brza cesta Solin-Klis, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog, autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika, lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i za teretne automobile s priključnim vozilom na državnoj cesti DC25 Gospić-Karlobag.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju, Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Danas od 8 do 15 sati bit će zatvorena ŽC5007 od državne ceste D44 (raskrižje Livade) do skretanja za Zamask, od danas do 1.travnja bit će zatvorena ŽC5007 dionica od Motovuna (novo groblje) do skretanja za Zamask u dužini od 1,7 km, A2 Zagreb-Macelj: bit će zatvorena dionica između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera od 20 do 5 sati u dane: 26./27., 27./28. i 28./29. ožujka. Obilazak je državnom cestom DC1; A1, kod tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba 27./28. ožujka od 22 do 1 sat promet će se prekidati četiri puta do maksimalno 15 minuta.

U prekidu su: trajektna linija: Prizna-Žigljen i Stinica-Mišnjak i katamaranske: Mali Lošinj – Cres – Rijeka, Novalja – Rab – Rijeka i Vis-Hvar-Split.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari