KRIZA U PRAVOSUĐU

Supruga Zdravka Mamića daje iskaz USKOK-u; Mogla bi biti jedan od ključnih svjedoka

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Supruga Zdravka Mamića, Marina Mamić došla je u sjedište USKOK-a kako bi dala svoj iskaz o optužbama koje je Mamić iznio protiv osječkih sudaca, piše Telegram.

Podsjećamo, u dvosatnom obraćanju medijima dan nakon nakon što mu je pravomoćna postala presuda od šest i pol godina zatvora, bivši čelnik Dinama obrušio se na one koji su mu presudili, rekao je da je osječkim sucima davao milijunske iznose i to potkrijepio računima i fotografijama druženja sa sucima, pišu Vijesti.hr

Mito je, tvrdi Mamić, davao i šefu Vrhovnog suda, a sve što je izgovorio izazvalo je šok i nevjericu u samom državnom vrhu.

USKOK je dosad ispitao više od 30 svjedoka, a jedan od ključnih svjedoka trebala bi biti upravo njegova supruga Marina jer je, kako kaže Mamić, bila prisutna u brojnim situacijama kada je davao mito prozvanim sucima, uključujući i na putovanju u Dubaiju kojeg je Mamić navodno platio sucu Zvonku Vekiću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari