Tablete povučene s tržišta: ‘Moćno podižu čvrstoću i produljuju izdržljivost’

Foto: Ilustracija

Povlače se dva lota broja ASTL 29, najbolje upotrijebiti do 05/2022. i LOT broja ASTL 21, do 04/2022

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u petak da se s tržišta povlači dodatak prehrani ALPHA STRONG tablete od 340mg, indonezijskog proizvođača, u blister pakiranju s dvije tablete, zbog prisutnosti nedopuštenih tvari sildenafila i tadalafila u proizvodu.

ALPHA STRONG tablete 340mg koje se povlače su – LOT broja ASTL 29, najbolje upotrijebiti do 05/2022. i LOT broja ASTL 21, najbolje upotrijebiti do 04/2022. Iz Ministarstva ističu da prisutnost sildenafila i tadalafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodaci prehrani.

Proizvođač ALPHA STRONG tablete 340mg je DAYA SAPTA TOENGGAL Co. Ltd., Indonezija, a stavljaju ga na tržište Terra – Lab d.o.o., Zagreb i Elysium pharma d.o.o., Zagreb.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na web stranici https://alphastrong.hr/ u vlasništvu Elysium Pharma d.o.o. I na toj stranici obavještavaju se kupci da su sa tržišta “povučene serije proizvoda ASTL 21 i ASTL 29 zbog utvrđenih farmakološki aktivnih supstanci Sildenafila i Tadalafila”.

“Jedan od najgorih scenarija od koji muškarci strahuju je kada ‘ne ide'”

“Ako ste u posjedu tih serija molimo vas da nas kontaktirate kako bi izvršili povrat istih”, stoji na internetskoj stranici.

Apsolutno svaki muškarac ima potrebu impresionirati i ostaviti nezaboravan dojam u krevetu. Međutim, današnji tempo života vrlo često ne dozvoljava da želje i potrebe svakog muškarca postanu i stvarnost. A jedan od najgorih scenarija od koji muškarci strahuju je kada “ne ide”. No, zahvaljujući ALPHA STRONGU – preparatu nove generacije – od sada u spavaćoj niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe. ALPHA STRONG počinje djelovati unutar samo 15 minuta i moćno podiže čvrstoću i produljuje izdržljivost“, opisuje se proizvod na stranici alphastrong.hr.
Vijesti.hr
Foto: RTL

VIDEO DANA: