SUMNJA SE NA UBOJSTVO

TAJANSTVENA SMRT Ruski znanstvenik koji je radio na cjepivu pao kroz prozor; Na tijelu imao ubodnu ranu…

Foto: Twitter/ELIPSE

Ovo je već četvrti slučaj da liječnik i znanstvenik tako okonča život

Poznati ruski znanstvenik Alexander ‘Sasha’ Kagansky koji je radio na cjepivu protiv koronavirusa pronađen je mrtav u  St Petersburgu.

Kagansky je bo najpoznatiji po svom radu na borbi protiv raka, a u donjem rublju pao je s prozora svog stana na 14. katu, pišu strani mediji. On je također navodno imao i ubodnu ranu na tijelu, priopćila je policija.

Njegovo tijelo pronašao je susjed, a policija vjeruje da je prije toga došlo do tučnjave. Istraga je u tijeku, a ruska policija cijeli slučaj ispituje i sumnja na ubojstvo. Policija je privela osumnjičenog muškarca.

Rusiju u jeku pandemije koronavirusa potresaju misteriozni padovi kroz prozore troje liječnika koji su se u svojim bolnicama požalili na nedostatak školovanog kadra i medicinske opreme potrebne za suzbijanje i zaštitu od koronavirusa, a ovo je već četvrti slučaj da liječnik i znanstvenik tako okonča život.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari