TERORISTIČKI ČIN U SARAJEVU: Ubojica rođen u Parizu, u Siriji se borio na strani džihadista

Sinoćnje dvostruko ubojstvo u Rajlovcu ima elemente terorizma – priopćili su iz Državne agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) , koja je preuzela istragu o tom slučaju.

Iz Ureda državnog tužiteljstva BiH također je potvrđeno da se radi o terorističkom činu. Oružane snage BiH podigle su stupanj pripravnosti na svim lokacijama dodajući da je ubojstvo dva njihova vojnika bio “pucanj u državu”.

Enes Omeragić (34), koji je sinoć u Rajlovcu kod Sarajeva automatskim oružjem ubio dva pripadnika oružanih snaga BiH, nakon čega se u obiteljskoj kući raznio bombom, otprije je poznat policiji.

Omeragić je rođen je u Parizu, izvjesno je vrijeme proveo u zeničkom zatvoru, imao je veze s drogom, a prema neslužbenim informacijama jedan je od uhićenih tijekom policijske akcije kodnog naziva “Damask”.

Navodno je s članovima obitelji neko vrijeme boravio u Siriji gdje se borio na strani džihadista samoproglašene Islamske države.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari