Thalassotherapija Opatija, JU Priroda i policijska službenica iz Opatije nagrađeni na Danima hrvatskog turizma

Na ovogodišnjima Danima hrvatskog turizma u Hvaru dvije županijske institucije slavile su u finalu

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, u srijedu navečer je dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

Thalassotherapija Opatija osvojila je prvo mjesto u kategoriji najbolje spa bolnice, a Projekt JU Priroda – Centar za posjetitelje Beli osvojio je drugo mjesto u kategoriji održivi turizam.

Priznanja su preuzele zamjenica župana Marina Medarić i Sandra Martinčić iz Thalassotherapije Opatija.

Mali Lošinj nagrađen je u kategoriji “Najuspješnija destinacija za ljetni odmorišni turizam” a u kategoriji malih putničkih agencija nagrađena je riječka agencija Mediteran Adria.

Među nagrađenima je u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha” i policijska službenica iz Policijske postaje Opatija Marina Sverić.

Posebna priznanja dobili su i Novi Vinodolski i Crikvenica, za 140 odnosno 130 godina organiziranog turizma u tim biserima naše kvarnerske rivijere.

Drugi dio nagrada dodijelit će se u četvrtak 25. listopada, za 10 najboljih u turizmu, u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Turistička destinacija godine te nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo te za osobu godine.

Također, održat će se i već tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske koji će biti posvećen budućem razvoju hrvatskog turizma.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji ovu manifestaciju zajedno organiziraju već jedanaest godina zaredom.

Sve kategorije i nagrađene možete pogledati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari