TJEDNA PROGNOZA VREMENA: Vrućina do daljnjega!

Foto: REF/Vedrana Spadoni

Razvoj vremena za vikend nije još sasvim siguran. Izračuni modela se mijenjaju iz dana u dan, no vjerojatnije je da će na Jadranu ostati sunčano, dok su na kopnu mogući prolazni pljuskovi

Ljeto je malo uranilo, počinju nam vrućine i sparine koje će, s obzirom na sezonske prognoze prevladavati iduća tri do četiri mjeseca! No, vratimo se na kratkoročnu, ovotjednu prognozu.

RADNI DIO TJEDNA

U utorak će temperatura na kopnu dosezati 30 stupnjeva, a na Jadranu 25 do 28. Ni vjetar neće znatno olakšavati jer će biti vrlo slab.

U srijedu još u cijeloj zemlji sunčano, na kopnu će biti još toplije, oko 31, na Jadranu oko 28. Iako će sunce dominirati, u sjevernim kopnenim krajevima, Zagorju i Međimurju, lokalno je moguće kratkotrajno, ali izraženo nevrijeme.

U četvrtak i petak, lokalnih će pljuskova biti i drugdje na kopnu, dok na Jadranu ostaje pretežno sunčano.

VIKEND

Razvoj vremena za vikend nije još sasvim siguran.

Izračuni modela se mijenjaju iz dana u dan, no vjerojatnije je da će na Jadranu ostati sunčano, dok su na kopnu mogući prolazni pljuskovi – veća mogućnost za njih je u nedjelju. Ipak, u cijeloj će zemlji ostati vrlo toplo i vruće, i tako – do daljnjega!

Više detalja i zanimljivosti o vremenu pratite na programu RTL televizije svakog dana u 16:30, 18:25 i 19:25 te na Facebook stranici – RTL Vrijeme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari