AFERA ''MALI AGROKOR''

TODORIĆ SE OGLASIO NAKON PRESUDE: ”Borim se da raskrinkam korupciju, ukrali su mi milijarde!”

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U izjavi koju je medijima dao nakon oslobađajuće presude, Todorić je opetovano ustvrdio kako je cijeli proces protiv njega montiran

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u srijedu je na zagrebačkom Županijskom sudu oslobođen optužbi da je svoj nekadašnji koncern s troje suradnika oštetio za 1,25 milijuna eura.

Uz Todorića su u ovom slučaju oslobođeni nekadašnji Agrokorovi menadžeri Ante Huljev i Piruška Canjuga te četvrtooptužena Nicole De Rossi.

U izjavi koju je medijima dao nakon oslobađajuće presude, Todorić je opetovano ustvrdio kako je cijeli proces protiv njega montiran.

”Što radi ovo tužilaštvo, kakve optužbe plasiraju, proganjaju hrvatske investitore… Bojim se da će se Plenković vaditi da je ovo dokaz neovisnog sudstva, ali će gurati ovo dalje. Pomno ćemo dalje sve pratiti. Ova optužba danas je sramota nad sramotama! Neka daju nekome da to pogleda, a to rade jer su pod pritiskom”, izjavio je Todorić te dodao da se bori da raskrinka korupciju jer su mu ukradene milijarde.

”Danas mogu slobodno kazati da je tužiteljstvo poslalo u sud jednu monstruoznu lažnu optužbu koju je u stvari izradila Borg grupa, Ante Ramljak, naravno, pod pokroviteljstvom njihovog upravitelja Plenkovića”, kazao je je Ivica Todorić.

Na pitanje što očekuje od glavne optužnice, kaže:

”Neću se braniti ni u velikoj optužnici. Ja nemam s kim razgovarati.”

U videu pogledajte cijelu izjavu.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frtlvijesti%2Fvideos%2F1255563131444515%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”316″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari