Tony Cetinski oslobođen: Nije kriv za izazivanje nesreće u kojoj je poginuo muškarac (62)

Nesreća se dogodila 3. studenoga 2017. godine u Pustoj ulici u Rovinj

Pjevač Tony Cetinski oslobođen je danas na sudu u Pazinu od optužbe za izazivanje prometne nesreće u kojoj je poginuo 62-godišnji Rovinjac Ibrahim Kevljanin.

Nesreća se dogodila 3. studenoga 2017. godine u Pustoj ulici u Rovinju. Poznati pjevač je svojim Mercedesom naletio na čovjeka koji je ležao na cesti, pregazio ga, a sve je završilo smrću Kevljanina.

Suđenje u ovom slučaju započelo je 22. svibnja, a prošlog tjedna je zaključeno završnim riječima.

”Uz duboko suosjećanje prema obitelji i što sam bio sudionik ove nesreće, ne osjećam se krivim”, rekao je Cetinski na početku suđenja.

Na suđenju su ranije mišljenje dale dvije vještakinje te je utvrđeno da Tony nije bio pod utjecajem alkohola niti droge u trenutku nesreće.
Vijesti.hr
Foto: Duško Marušić/Dalibor Urukalović/Pixsell

Više u VIDEOPRILOGU:

<iframe frameborder=”0″ allowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” width=”500″ height=”300″ src=”https://www.rtl.hr/vijesti-hr/embed/video/vijesti/338303/tony-cetinski-nije-kriv-za-nesrecu-u-kojoj-je-poginuo-rovinjac-ovo-ne-bih-nikome-pozelio”>
</iframe>

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari