SJAJAN PREDZNAK NOVE SEZONE

Tradicionalni uskrsni doručak u ACI marinama okupio iznimno velik broj nautičara diljem Jadrana

Uskrsni doručak u ACI marinama opravdao je optimizam uoči početka sezone

Ovog vikenda u ACI marinama, lukama najvećeg nautičkog lanca na Mediteranu, održan je tradicionalni uskrsni doručak za goste nautičare koji ujedno označava i početak nove nautičke sezone.

Tom prigodom se, u društvu direktora i osoblja, u ACI marinama diljem Jadrana okupio veliki broj nautičara kao potvrda kvalitetnih priprema, ali i nagovještaj još jedne uspješne sezone koja bi prema dostupnim pokazateljima i prognozama mogla ponovno biti rekordna.

„Bilo nam je veliko zadovoljstvo i ove godine proslaviti Uskrs s našim gostima na ovom tradicionalnom okupljanju, koje za nas i našu zajednicu ima zaista velik značaj. Veliki broj nautičara koji već sada borave u ACI marinama potvrda su točnosti naših predviđanja još od zimskih mjeseci, kada smo sudjelovali na najvećim svjetskim sajmovima nautike u Njemačkoj i Austriji, zemljama koje ujedno i predstavljaju neke od naših najistaknutijih emitivnih tržišta. Dodatan vjetar u jedrima svakako nam daje i ulazak Hrvatske u šengenski prostor i eurozonu te čvrsto vjerujemo kako će ova godina, 40. po redu u povijesti ACI-ja, itekako biti za pamćenje“, poručila je direktorica ACI marina Rab i Supetarska Draga, Dubravka Ulemek.

Izrazito visok broj nautičara u ovom ranom razdoblju, najveći lanac marina na Mediteranu pripisuje temeljitoj pripremi u zimskim mjesecima, ali i kvalitetnim odnosima te povjerenju koji su s nautičarima iz cijelog svijeta izgrađeni tijekom 40 godina duge tradicije.

Veliku 40. obljetnicu, koju će ACI obilježiti 1. srpnja, tvrtka će nastojati okruniti i novim poslovnim rekordima, koje predviđa kao rezultat pozitivnih trendova te sve većeg prepoznavanja Hrvatske od strane nautičara, kako po prirodnim ljepotama, tako i po kvaliteti infrastrukture i usluge u koje ACI iz godine u godinu sustavno ulaže značajne resurse.

Na dosadašnje pokazatelje koji ulijevaju veliki optimizam od nadolazeće sezone, osvrnuo se i Edo Karuza, regionalni direktor ACI marina splitske regije: „ACI marina Split dosad je bila jedna od najfrekventnijih marina, ne samo u našem sustavu, nego i u cijeloj Hrvatskoj, a u ACI marinama splitske regije se tijekom ljetnih mjeseci tražio vez više. Čini se da navedeno možemo očekivati i ove godine u kojoj slavimo veliki 40. rođendan našeg lanca marina, zbog čega u sezonu ulazimo s jednim posebnim elanom i nabojem“, ističe.

„Pripreme za sezonu bile su vrlo intenzivne, budući da smo morali, ne samo zadržati najviše standarde kvalitete u našim marinama, nego i maksimalno unaprijediti sve segmente poslovanja gdje god je za to bilo prostora. ACI marine na području Istre, svojom su ponudom i razinom komfora oduvijek odražavale cjelokupni turistički identitet ovog kraja Lijepe naše, a nakon rekonstrukcije ACI marine Rovinj, za sad najmodernije i najluksuznije marine na Mediteranu te nositeljice prestižnih pet sidara, cijela ova priča podignuta je na jednu sasvim novu razinu. Stoga s optimizmom gledamo u upravo započetu nautičku sezonu“, dodao je Darko Starčević, regionalni direktor ACI marina istarske regije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari