RADNO VRIJEME TRGOVINA

Trebate u kupovinu? Evo kako će trgovine i šoping centri raditi na Tijelovo i Dan državnosti

Foto: Unsplash

Provjerite radno vrijeme trgovina na Dan državnosti / Tijelovo

Dvostruki blagdan očekuje nas u četvrtak. Bilo bi dobro da već u srijedu sve pripremite i obavite kupovinu jer će na blagdan samo rijetki raditi. Donosimo pregled radnog vremena trgovačkih lanaca i shopping centara u Hrvatskoj na Dan Državnosti/Tijelovo.

TRGOVAČKI LANCI

Konzum

Trgovine Konzuma su uglavnom zatvorene. Samo će odabrane prodavaonice raditi u četvrtak, 30. 5. 2024. Popis prodavaonica koje će raditi prema posebnom radnom vremenu pogledajte ovdje.

Lidl

Sve njihove trgovine na Dan Državnosti/Tijelovo ne rade.

Spar i Interspar

Sukladno novom Zakonu o radu, po kojemu se ne smije raditi za državne praznike, sve SPAR i INTERSPAR trgovine u Hrvatskoj bit će zatvorene u četvrtak 30. svibnja” , navode iz SPAR Hrvatske.

Kaufland

Trgovački lanac Kaufland na Dan državnosti ne radi.

Tommy

U četvrtak, 30. 5. 2024. sve Tommy prodavaonice će biti zatvorene.

Studenac

Trgovine će biti zatvorene, ali ne sve. Ovo je popis trgovina koji će raditi

Tower centar Rijeka

Trgovine Tower Centra Rijeka neće raditi u četvrtak. 30. svibnja. Radit će isključivo 5. kat Centra na kojem posluju multipleks kino, casino te ugostiteljski objekti. Također, bit će otvorena Kooglana Food&Bar i Happy Land igraonica, na 1. katu (izvan centra).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari