PLAĆANJE I NA RATE

Video | Trebate zidara, fitnes trenera ili nutricionistu? Stiže platforma za naručivanje: ‘Dolaze brzo’

U brzom roku na teren izlazi 30-ak profesionalaca koje grade, čiste, servisiraju. Na jednom mjestu okupio ih je tim IT stručnjaka. Na to su ih potaknule glavobolje s majstorima i dugi redovi

Ne možete pronaći povoljnog zidara, keramičara ili čistačicu? Stiže platforma na kojoj možete naručiti majstora!

I vi imate problema s pronalaskom zidara, keramičara ili čistačica, a kada ih i pronađete preskupi su?

Problem je to s kojim se susreću brojni građani, ali stiže rješenje! O portalu gdje su usluge dostupne na jednom mjestu i po nižim cijenama.

“Nije nešto previše posla za danas, imamo odraditi zid i onda idemo okolo kuće”, rekao je Oliver Kuljanac, građevinar.

Do Oliverovih ruku brže i lakše se dolazi putem Interneta i platforme profesionalnih usluga na kojoj se oglašava.

“Kad dobijemo upit gledamo da što prije izađemo na teren da pogledamo o čemu se radi da damo ponudu i onda da čim se dogovorimo u prvom mogućem roku izlazimo vani”, rekao je Kuljanac.

U brzom roku na teren izlazi 30-ak profesionalaca koje grade, čiste, servisiraju. Na jednom mjestu okupio ih je tim IT stručnjaka. Na to su ih potaknule glavobolje s majstorima i dugi redovi.

“Naši majstori su profesionalni kadrovi koji više od 10 godina rade svoj posao. Mi imamo jedan kolektiv gdje je svatko specijalizirao neko svoje područje od vode, struje, hidroizolacije, termo izolacije, zvučne izolacije, krovopokrivači”, rekao je Gordan Palić, predsjednik Digitalne tehnologije.

Kažu da su brzi, ali i povoljniji od drugih, a klijentima se najviše sviđa plaćanje online i karticama.

“Pristupačno je jako ljudima, radi tih plaćanja na rate, Bože moj, danas nema svatko pet tisuća eura da mu se renovira kupaonica ili tako nešto”, istaknuo je Kukljanac.

“Proučavali su tržište i zaključili da je puno majstora koji to zapravo nisu, a većina onih koji su majstori svog zanata rezervirani su tjednima i mjesecima unaprijed pa drastično dižu cijene svojih usluga što si brojni građani ne mogu priuštiti.

“Za sada prvo grad Zagreb i okolica. Želimo prvo ovdje biti profesionalni, ako u drugim gradovima nađemo adekvatne kadrove vjerujem da ćemo se proširiti i na ostale gradove”, istaknuo je Palić.

Putem ove platforme građani mogu naručiti uljepšavanje fasade, ali i sebe. I ne samo to, dostupni su im profesori, nutricionisti, fitnes treneri i brojni drugi profesionalci, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari