NESVAKIDAŠNJA INTERVENCIJA

Tromjesečna beba ostala zaključana u stanu. Na teren izašlo deset vatrogasaca

Idi na originalni članak

‘Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle’, poručili su i DVD-a Ludbreg

Oglas

Ludbreški vatrogasci danas su prijepodne imali jednu delikatnu intervenciju. Naime, dobili su dojavu o potrebi otvaranja stana u kojem je zaključana tromjesečna beba.

Spletom okolnosti majka male djevojčice je u jednom trenutku ostala zaključana ispred ulaza u svoj stan. Istog trenutka nazvala je ludbreški DVD.

“Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana.

Dojavu dobivamo u 10:44 sati od strane građana o potrebi otvaranja stana u ulici Alojzija Stepinca. Na mjesto izlazimo s dva vozila i deset vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na trećem katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice.

Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati.

Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo. Ovu su zaista sitnice. Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati s našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve vas!”, poručili su iz ludbreški vatrogasci na Facebooku.

Exit mobile version