NESVAKIDAŠNJA INTERVENCIJA

Tromjesečna beba ostala zaključana u stanu. Na teren izašlo deset vatrogasaca

‘Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle’, poručili su i DVD-a Ludbreg

Ludbreški vatrogasci danas su prijepodne imali jednu delikatnu intervenciju. Naime, dobili su dojavu o potrebi otvaranja stana u kojem je zaključana tromjesečna beba.

Spletom okolnosti majka male djevojčice je u jednom trenutku ostala zaključana ispred ulaza u svoj stan. Istog trenutka nazvala je ludbreški DVD.

“Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana.

Dojavu dobivamo u 10:44 sati od strane građana o potrebi otvaranja stana u ulici Alojzija Stepinca. Na mjesto izlazimo s dva vozila i deset vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na trećem katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice.

Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati.

Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo. Ovu su zaista sitnice. Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati s našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve vas!”, poručili su iz ludbreški vatrogasci na Facebooku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari