MOST PREKO CETINE U OMIŠU

Video | U Hrvatskoj u prometu još jedan most koji oduzima dah! Neki slave zbog rasterećenja gužvi, a neki su zabrinuti: ‘Bit će tu problema’

Prije više od godinu dana spojen je most preko rijeke Cetine u Omišu. Više u video prilogu

Iako je njegovo puštanje u promet bilo najavljeno za kraj veljače, rokovi su se pomaknuli i most bi sutra konačno trebao biti pušten u promet.

Paralelno s njim gradi se i cesta koja bi trebala smanjiti velike gužve u ljetnim mjesecima na Jadranskoj magistrali između Splita i Omiša.

No, neki građani omiškog zaleđa brinu i hoće li se otvorenjem mosta i ceste – veliki promet preliti prema njihovim mjestima što donosi nove muke i opasnosti.

‘Ovi gore će vam se buniti puno. Bit će tu problema. Ovaj cijeli đir kad se bude obilazilo sto posto. Ja tu dosta idem jer u Splitu radim i znam kakve su gužve i kontrole tako da je upitno koliko će to pomoći dok se ne riješi cijela ova zaobilaznica’, rekao je Zoran Jurčević iz Omiša za RTL.

Više pogledajte u prilogu RTL.ova reportera Rade Županovića, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari