U more se srušio helikopter MORH-a! U tijeku potraga za posadom

Foto: Screenshot

Poduzete su sve mjere i radnje u cilju pronalaska i spašavanja posade, izvijestio je MORH

U području otoka Zlarina i Zlaća došlo je do pada helikoptera Kiowe OH-58 D.

“U području otoka Zlarina i Zlaća došlo je do pada helikoptera Kiowe OH-58 D tijekom trenažnog leta koji je započeo u ponedjeljka 27. siječnja 2020. u 10,30 sati.

Poduzete su sve mjere i radnje u cilju pronalaska i spašavanja posade. Pravovremeno ćemo izvijestiti javnost o detaljima”, izvijestili su iz MORH-a.

O nesreći se oglasila i policija.

“Obavještavamo vas da je u Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 11.06 sati zaprimljena dojava da je između Zablaća i Zlarina u more pao helikopter.

Odmah po dojavi na mjesto događaja su upućena su dva broda Postaje pomorske policije uz policijske službenike ostalih policijskih postaja, a o ovom događaju su obavještene i sve druge službe, Lučka kapetanija, hitna služba,  vatrogasci i sve druge nadležne službe.

Nakon dolaska na mjesto događaja o svim poduzetim mjerama i radnjama ćemo blagovremeno obavijestiti javnost”, izvijestila je policija.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari