'KOME SMO MI NAŠKODILI? NIKOME'

U NU2 s temom ljubavi progovorili i Aleksandar i Ivan, par iz Slavonije: “Moja kći je tad imala 4 godine”

Idi na originalni članak
Screenshot: HRT

“Naš grijeh je što smo mi dvojica muškaraca koji se vole. Kome smo mi naškodili? Nikome.”, kaže Aleksandar o svojoj vezi s Ivanom

Oglas

Dugovječni talk-show Nedjeljom u 2 od ove sezone više se ne bavi politikom, kako je to u uvodnoj emisiji objasnio urednik i voditelj Aleksandar Stanković. Gosti mu više neće biti političar, i to je mnoige gledatelje dobrodošlo osvježenje u popularnoj emiji.

Tema današnje emisije bila je ljubav, a glavna gošća Josipa Lisac koja je na originalan način govorila o svojoj ljubavi prema prerano preminulom suprugu Karlu Metikošu ali i o svojoj ljubavi prema glazbi. Iako nema djece, istaknula je kako su njetina djeca milijuni njezinih obožavatelja koje neizmjerno voli.

U emisiji je prikazan i petominuti prilog i ljubavnoj vezi dva muškarca iz Slavonije, Aleksandru i Ivanu. Prilog pod naslovom Dva muškarca koja se vole potpisuju Maja Sever i Branke Suvajac Ljubičić

“Ja sam njega upoznao onako neobavezno, na radnom mjestu. Tu se dogodila ta neka prvobitna komunikacija. Ja dotad nisam imao gej iskustava, ili sam to suprimirao ili nisam osvijestio jer su me i žene isto privlačile. Možda je u toj prvoj fazi to meni bilo pomalo sve scary, ali kad smo se, isto tako iz nekakve znatiželje, odlučili poljubiti da ja primijetim sviđa li mi se… Meni se to svidjelo, a ostatak je povijest”, ispričao je kardiolog Aleksandarl Kibel. On i njegov suprug podijelili su svoju ljubavnu priču s gledateljima emisije.

“Zaljubljenost je došla postepeno i hvala joj na tome. Ne bi bila toliko jaka da je to bila neka instant zaljubljenost preko ušiju, postepeno je dolazila”, dodao je Ivan.

“Moja kći je tad imala 4 godine, bila je jako mala. Bilo kakav razvod je izazovan i težak za dijete. Da je bilo teško, bilo je. Šok valovi koji su se proširili kroz ovo naše konzervativno društvo”, otkrio je Aleksandar.

“Naš grijeh je što smo mi dvojica muškaraca koji se vole. Kome smo mi naškodili? Nikome. Vidi se da postoji još jako puno mržnje, bilo je djece koja su gađala kamenjem, detonirala petardu na prozor… Ljubav je dobra, ne smije nikad biti srama zato što netko nekoga voli”, naglasio je Aleksandar.

“Mislim da je u Hrvatskoj važno da osobe poput mene i mog supruga postanu vidljivije. Samo će to mijenjati mentalitet ljudi. I samo će kroz tu vidljivost društvo prihvaćati da je to nešto što je normalno i da nije loše”, istaknuo je Aleksandar.

Exit mobile version