DAN SJEĆANJA

U petak je praznik, evo kako će raditi trgovine i šoping centri

Foto: Riportal - M. L.

Na sutrašnji državni praznik trgovine će raditi različito, provjerite kako radi trgovina u vašoj blizini

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. Studenoga pojedine trgovine će raditi po redovnom radnom vremenu, neke po posebnom radnom vremenu, a pojedine će biti zatvorene. Šoping centri će uglavnom raditi prema redovnom radnom vremenu osim Kaptol Centra koji će raditi skraćeno.

Trgovine

Kaufland
U Vukovaru će trgovina Kauflanda biti zatvorena, dok će ostale trgovine raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. Radno vrijeme se može razlikovati ovisno o lokaciji, provjerite ovdje kako će raditi trgovina u vašoj blizini.

Lidl
Lidlove trgovine će u petak raditi do 14, 16, 18 ili 20 sati. Kompletan popis trgovina i radno vrijeme pogledajte ovdje.

Konzum
Konzum prodavaonice će raditi prema posebnom radnom vremenu. Radno vrijeme Konzum prodavaonica možete pogledati ovdje. One Konzum prodavaonice koje se nalaze u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Spar Interspar
Svi Interspar hipermarketi će na nadolazeći državni praznik raditi prema redovnom radnom vremenu. Spar supermarketi taj dan radit će od 8 do 14 sati, osim supermarketa Martinkovac u Rijeci i supermarketa u Kaštel Sućurcu koji će raditi od 8 do 21 sat, dok će Spar supermarket u Poreču raditi od 8 do 15 sati. Spar supermarketi bit će zatvoreni u shopping centru Supernova u Zadru, u Zagrebu u ulicama Tuškanac i Vincenta od Kastva, te u Martićevoj ulici gdje je Spar supermarket trenutno zatvoren zbog preuređenja. Točno radno vrijeme pojedinih trgovina možete pronaći ovdje.

Tommy
Tommy prodavaonice će u petak raditi po prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći ovdje.

Studenac
Prodavaonice Studenca radit će prema redovnom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Eurospin
Eurospin trgovine će raditi do 20, 21 ili 22 sata. Kompletan popis trgovina i radno vrijeme pogledajte ovdje.

Plodine
Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18.11.2022. godine supermarketi Plodina radit će prema radnom vremenu za nedjelju.
Iznimka je supermarket Slavonski brod City Colosseum koji će raditi od 9 do 15 sati. Kompletan popis supermarketa i njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Bauhaus
U petak 18.11.2022. Bauhaus prodajni centri su zatvoreni.

Pevex
Pojedini Pevex prodajni centri u petak će raditi do 14 sata, a onaj u Vinkovcima, Vukovaru i Zadru neće raditi. Kompletan popis trgovina i njihovo radno vrijeme možete vidjeti ovdje.

Šoping-centri

Tower Center Rijeka

18.11.2022. Otvoreno od 10 do 21 h

Izuzev:

1 – 4. kat:

  • Interspar: 8 – 21 h
  • Little King: 9 – 21 h
  • Restaurant Kooglana (van centra na etaži +1): 9 – 21 h
  • garaža -2 Autopraona Iwash: 10 – 21 h

5. kat:

  • Kancelarija bar – Tower: 8 – 22,30 h
  • Muller: 9 – 21 h
  • Food City: 10 – 21 h
  • Kiosk Tobacco 9 – 22h
  • McDonalds: 8,30 – 24 h
  • Yankees bar: 9 – 22 h
  • Wettpunkt Picasso: 0 – 24 h
  • Cacao: 10 – 21 h
  • Sasso: 8 – 22 h
  • Kino Cinestar: 10,30 – 23 h

City Center One East i West

City Center One East i West šoping centri će raditi prema redovnom radnom vremenu.

Arena Centar Zagreb

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, 18.11.2022., zagrebački Arena Centar radi prema redovnom radnom vremenu. No FINA, Hrvatska pošta, javni bilježnik I PBZ neće raditi.
Centar će 18. studenog raditi od 10 do 21 sat. Izuzev trgovina koje inače rade po prilagođenom radnom vremenu što možete vidjeti ovdje.

King Cross

King Cross će na blagdan Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, 18.11.2022. raditi prema uobičajenom radnom vremenu: King Cross od 9 – 21 h I Interspar od 8 – 21 h.

Z centar

Z Centar 18.11. redovno radi.

Centar Kaptol

Centar Kaptol će na Dan sjećanja, 18.11., raditi skraćeno od 9 do 15 sata.

Supernova Zagreb i Zadar

Supernova Zagreb će u petak raditi prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat. Supernova Zadar će u petak biti zatvorena.

Avenue Mall

Trgovine u Avenue Mallu radit će prema uobičajenom radnom vremenu. Njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje. Neće raditi poslovnica Hrvatske pošte, Fine ni OTP banke kao ni KFC.

Ikea Zagreb

Ikea u Zagrebu će 18.11. raditi od 10 do 21 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari