U riječkoj bolnici devet radnika iz Italije, sumnja se na koronavirus

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nekoliko testova iz Rijeke očekuje se jutros

Nalazi na koronavirus za svih sedam pacijenata koji su analizirani noćas u Zagrebu sada su negativni, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš za N1.

Međutim, sve je više “sumnjivih” pacijenata koji su podvrgnuti testiranju na virus. Osobito onih koji dolaze iz Italije gdje se zaraza munjevito širi, a sedam je osoba i preminulo.

Nekoliko testova iz Rijeke očekuje se jutros.

“Tijekom noći u KBC Rijeka smješteno je devet radnika koji su došli iz Italije. Njihovi nalazi poslani su na analizu i rezultati se očekuju danas. Jedan od njih pokazuje znakove bolesti”, kazao je ministar zdravstva Vili Beroš za N1.

U toj tvornici 20 je ljudi zaraženo, dodao je ministar za N1.

(VIDEO) ‘Koronavirus ne možete zaustaviti maskom, one vas neće zaštititi. Zato ih ne kupujte.’

(VIDEO) Što s onima kojima posao ovisi o Italiji? Na Pasjaku i Rupi kontejneri za pregled putnika!

Iz Stožera za zarazne bolesti PGŽ pozivaju: “Građani, pridržavajte se preporučenih higijenskih mjera!”

(FOTO) PANIKA U RIJECI!? Riječani od 7 ujutro čekali u redovima pred ljekarnama kako bi kupili zaštitne maske!

Riječkim gimnazijalcima otkazan put u Rim zbog koronavirusa

Zaštitne maske na licima Riječana: Oprez zbog koronavirusa sve izraženiji i na Kvarneru!

U kontinentalnoj Kini u ponedjeljak je bilo 508 novopotvrđenih slučajeva zaraženih koronavirusom, u Japanu je umro četvrti putnik s broda “Diamond Princess”, a Južna Koreja je prijavila novih 60 slučajeva zaraženih korona virusom.

U kontinentalnoj Kini u ponedjeljak je bilo 508 novopotvrđenih slučajeva zaraženih koronavirusom, objavilo je u utorak Nacionalno povjerenstvo za zdravstvo te zemlje, prema 409 slučajeva dan ranije. To je dosad 77.658 ukupno potvrđenih slučajeva u kontinentalnoj Kini .

Broj umrlih u kontinentalnoj Kini dosegnuo je 2663 osobe, što je više za 71 u odnosu na prethodni dan.

Središnja pokrajina Hubei, gdje je epicentar epidemije, prijavila je 68 novih smrtnih slučajeva, dok je u glavnom gradu pokrajine Wuhan umrlo 56 osoba.

U Japanu je od koronavirusa preminuo četvrti putnik s broda “Diamond Princess”, objavila je televizija NHK dodavši kako je imao 80-ak godina.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari