WEEKEND FOOD FESTIVAL

Video | U Rovinj stižu brojni domaći i regionalni chefovi: Jedna novost oduševit će sve posjetitelje

Riječ je o festivalu za one koji se profesionalno bave hranom i pićima, ali i za gurmane. Tema su problemi koji pogađaju sve razine ovog sektora

Rovinj će po treći put u travnju biti domaćin Weekend Food Festivala, a već sada su svoj dolazak potvrdili brojni domaći i regionalni chefovi.

Riječ je o festivalu za one koji se profesionalno bave hranom i pićima, ali i za gurmane. Tema su problemi koji pogađaju sve razine ovog sektora. No, za posjetitelje ipak najzanimljiviji dio – bogata gastronomska ponuda, kao i show cooking radionice. Novost je da će taj dio festivala biti otvoren za sve posjetitelje.

“U poslovnom dijelu ponovo okupljamo najbitnije svjetske kuhare, regionalne i domaće kuharske zvijezde. Pričat će se o trendovima ne samo u hrani, već i u distribuciji hrane i pića”, kazao je Boris Kovaček, direktor Weekend Food Festivala.

“Sama količina poznatih chefova i stručnjaka u svakom dijelu (od jakih pića do svjetski poznatih kuhara) ima jedan jedini cilj: da Hrvatska bude bolja”, naglasio je Tomo Ricov, direktor Weekend Food Festivala, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari