WEEKEND FOOD FESTIVAL

Video |U Rovinj stižu brojni domaći i regionalni chefovi: Jedna novost oduševit će sve posjetitelje

Idi na originalni članak

Riječ je o festivalu za one koji se profesionalno bave hranom i pićima, ali i za gurmane. Tema su problemi koji pogađaju sve razine ovog sektora

Oglas

Rovinj će po treći put u travnju biti domaćin Weekend Food Festivala, a već sada su svoj dolazak potvrdili brojni domaći i regionalni chefovi.

Riječ je o festivalu za one koji se profesionalno bave hranom i pićima, ali i za gurmane. Tema su problemi koji pogađaju sve razine ovog sektora. No, za posjetitelje ipak najzanimljiviji dio – bogata gastronomska ponuda, kao i show cooking radionice. Novost je da će taj dio festivala biti otvoren za sve posjetitelje.

“U poslovnom dijelu ponovo okupljamo najbitnije svjetske kuhare, regionalne i domaće kuharske zvijezde. Pričat će se o trendovima ne samo u hrani, već i u distribuciji hrane i pića”, kazao je Boris Kovaček, direktor Weekend Food Festivala.

“Sama količina poznatih chefova i stručnjaka u svakom dijelu (od jakih pića do svjetski poznatih kuhara) ima jedan jedini cilj: da Hrvatska bude bolja”, naglasio je Tomo Ricov, direktor Weekend Food Festivala, piše Net.hr.

Exit mobile version