U SUBOTU U KASTVU: Recept: Aktiviraj se! Druženje uz kreativne radionice i fine jesenske zalogaje

Uz kuhanje maneštre, pripremu salata i sitnih zalogaja, održat će se još i nekoliko zanimljivih besplatnih kreativnih radionica

Kreativni kolektiv Kombinat u suradnji s udrugom Kastafsko Kulturno Leto ove subote, 29. listopada od 11 do 15 sati u parku Fortica u Kastvu organizira subotnje druženje uz kreativne radionice i fine jesenske zalogaje.

recept_cover

Recept: Aktiviraj se! je pokrenut kao projekt međusobnog povezivanja predstavnika organizacija civilnog društva i zainteresiranih građana te aktiviranja mladih uz kulinarska druženja. Nakon nekoliko izdanja odlučeno je krenuti u “nove centre”, te je nova postaja projekta ovoga puta grad Kastav. “Novi centri” su projekt koji potiče decentalizaciju kulturnih i kreativnih sadržaja.

Uz kuhanje maneštre, pripremu salata i sitnih zalogaja, održat će se još i radionica žongliranja koju će voditi skupna Red Rays, zatim radionica sviranja ukulelea pod vodstvom gitarista Zorana Majstorovića te radionica izrade šumećih bombica za kupanje koju će voditi kreativni atelier ArtMašina.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, namijenjene je svim dobnim skupinama te za njih nije potrebna prethodna prijava.

PROGRAM:

11 – 12 h / Žonglerska skupina Red Rays / Radionica žongliranja (hula hoop, žonglerske loptice, poi)

12 – 13 h / Kreativni atelier ArtMašina / Radionica izrade šumećih i mirisnih bombica za kupanje

12 – 14 h / Zoran Majstorović / Ukulele radionica*
* Na radionicu je potrebno donijeti svoj instrument – ukulele ili gitaru, te kajdanku ili notni papir

recept1

Akcija se provodi uz potporu Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade te Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko – goranske županije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views