BIZARAN SLUČAJ

U SVATOVIMA Djevojka i mladić htjeli voditi ljubav; Tijekom ljubavnog zanosa upali u duboki bunar

Photo: Ilustracija,Davor Visnjic/Vecernji list

Bili su gosti u svatovima, a nakon nekoliko plesova buknula je ljubavna ‘kemija’ između njih dvoje pa su tražili mjesto gdje će ljubovati

25-godišnji djevojka i mladić su u naletu ljubavnih strasti u subotu oko 22 sata završili u zdencu na parceli nedaleko od hotela Picok u Đurđevcu koja je u vlasništvu Grada. Bili su gosti u svatovima, a nakon nekoliko plesova buknula je ljubavna “kemija” između njih dvoje pa su tražili mjesto gdje će ljubovati, pišu Vijesti.hr

Mjesto su pronašli na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od hotela Picok. Uz šikaru ostao je stari zdenac koji je bio pokriven limenim poklopcem, a u naletu legli su na taj poklopac koji je pod njihovom težinom popustio pa su oboje pali u bunar. Prava je sreća da njihov pad u bunar koji je dubok četiri metra nije imao tragične posljedice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode, piše Podravski.hr.

VIDEO DANA:

Djevojka je počela vikom tražiti pomoć, a sreća je bila što je jedan od gostiju svatova bio u hotelskoj sobi pa je čuo povike. On je odmah izašao u predvorje hotela, no povika više nije bilo pa nije mogao locirati otkud su dolazili zazivi za pomoć. Ipak, nakon nekoliko minuta ponovno su se čuli povici  pa ih je njihov junak locirao te ih uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

“U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma”, pričaju gosti svatova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views