JUTROŠNJA AKCIJA

U tijeku akcija USKOK-a i policije! Ima više uhićenih, među njima bivši gradonačelnik Požege i sudac iz Sl. Broda

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Navodno je akcija pokrenuta zbog korupcijskih djela, odnosno primanja i davanja mita te zbog pogodovanja oko zapošljavanja

Više osoba uhićeno je u akciji USKOK-a i policije koja je u tijeku, a među njima su, prema neslužbenim informacijama koje donosi Večernji list,, Predrag Dragičević, sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu i Darko Puljašić, bivši HDZ-ov gradonačelnik Požege.

Navodno je akcija pokrenuta zbog primanja i davanja mita te pogodovanja oko zapošljavanja.

Glasnogovornik Županijskog suda Nenad Vlašić kazao nam je kako im ništa o ovoj akciji nije poznato te kako ništa u ovoj situaciji ne mogu komentirati.

Iz glasnogovorništva požeško-slavonske policijske uprave također kažu kako nemaju više informacija o još jednom u nizu uhićenja za mito i korupciju te su nas uputili USKOK-u za detalje.

O uhićenjima na području Slavonije DORH se još ne oglašava.

Puljašić je bivši HDZ-ov gradonačelnik Požege koji je u veljači ove godine nepravomoćno osuđen na djelomičnu uvjetnu kaznu od dvije godine zatvora, a od izrečene kazne, godinu dana mora provesti i zatvoru. Teretio se za krivotvorenje isprave vezano za početak radova na dogradnji dvorane Osnovne škole Dobriše Cesarića u Požegi, projektu ukupne vrijednosti 12,7 milijuna kuna, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari