'TRAŽIT ĆU OBNOVU POSTUPLA'

Video | Ubojica Anđele Bešlić nakon 22 godine izašao iz zatvora. Ivan Bulj: ‘Nisam to učinio’

‘Na sudu nema nijedan dokaz protiv mene. Tražit ću obnovu postupka’, naveo je i dodao da se vraća u Sinj.

RTL-ove kamere snimile su izlazak iz zatvora ubojice Anđele Bešlić (16) u srijedu ujutro. Ivan Bulj nakon 22 godine ponovno je na slobodi.

On je na Županijskom sudu u Splitu osuđen za teško ubojstvo maloljetne osobe na 27 godina zatvora, a Vrhovni sud je potom kaznu smanjio na 22 godine. Danas mu je istekla kazna.

“Nisam to učinio”, rekao nam je Bulj te dodao: “Na sudu nema nijedan dokaz protiv mene. Tražit ću obnovu postupka”. Naveo je i da se vraća u Sinj.

Po Bulja je došao muškarac s maskom na glavi. Tablice kombija u koji je ušao bile su skinute.

Podsjetimo, Anđela se u noći 3. ožujka 2002. vraćala s koncerta. Nekoliko stotina metara od kuće presreo ju je automobilom Ivan Bulj. Ušla je u njegov auto misleći kako će je odvesti kući, ali on je skrenuo s ceste odvezao je na nepristupačan predio Vidovo gdje ju je ubio tupim predmetom.

Njezino tijelo je odvukao preko žičane ograde i bacio u jamu samo 500-injak metara od djevojčine kuće i prekrio suhim granjem, a mjesec dana kasnije pronašao ju je prolaznik koji je šetao psa, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari