HVALEVRIJEDNA GESTA

UGOSTITELJ ODUŠEVIO: Časti pićem djevojčicu s Downovim sindromom cijelu godinu: ‘To je bila velika sramota’

Foto: Facebook

‘Po meni je ovo velika sramota, potez koji prelazi granice ljudskosti. Što se mene tiče neka svi iz Udruge za Down sindrom i svi koji imaju nekoga s Downom dođu kod Abe na piće, ono će im biti mukte!’

Jučer se društvenim mrežama proširila vijest o nehumanom incidentnu u centru Zadra kada je konobar jednog tamošnjeg kafića potjerao majku s djevojčicom s Downovim sindromom i prijateljicom koje su sjela kako bi popile piće. Kao razlog je naveo da djevojčica “kvari reputaciju lokala”.

Njegova gesta naišla je na brojne pohvale.

“Po meni je ovo velika sramota, potez koji prelazi granice ljudskosti. Što se mene tiče neka svi iz Udruge za Down sindrom i svi koji imaju nekoga s Downom dođu kod  Abe na piće, ono će im biti mukte! Ovo je nešto što se nije smjelo dogoditi i što se jednostavno ne radi, vidjeli bi takvi da sami imaju nekoga svoga s hendikepom kako bi razmišljali!”, rekao je mladi ugostitelj za portal Antenazadar.hr.

SKANDAL Iz lokala izbacili dijete s Down sindromom jer im ‘kvari reputaciju’

Danas.hr/Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari