POMOĆ NAJPOTREBITIJIMA

UNATOČ KORONAKRIZI: Jedan hrvatski grad daje umirovljenicima božićnice čak do 4.000 kuna!

Idi na originalni članak
Ilustracija (Hrvoje Jelavić/Pixsell)

“Nadamo se kako će im ovaj mali znak pažnje pomoći da blagdane provedu u miru, radosti i zajedništvu”, rekao je gradonačelnik

Oglas

Grad Umag danas je na svojim stranicama objavio obavijest o Potpori umirovljenicima s niskim primanjima odnosno božićnicama – i ove će godine podijeliti božićnice od 1.000 do čak 4.000 kuna . Unatoč smanjenju prihoda proračuna zbog korona-krize, Umag će i ove godine isplatiti godišnju potporu.

Uvjeti za dobivanje božićnice su sljedeći:

Visina potpore:

Gradonačelnik: “Dugujemo našim umirovljenicima”

Ukoliko ispunjavaju uvjete, zahtjeve za ostvarivanje potpore mogu  preuzeti na internetskim stranicama Grada Umaga ili na ulasku u zgradu gradske Uprave, na adresi Trg slobode 7. Zahtjevi s popratnom dokumentacijom mogu se predati do petka 4. prosinca 2020. godine, osobnom predajom ili digitalnim putem pomoću sustava e-obrasci koji se nalazi na web stranici Grada Umaga. “Želja je našim najpotrebitijim umirovljenicima u ovom vrijeme korona krize te nadolazećih blagdanskih dana, pomoći i omogućiti dostojne i ugodne trenutke. Cijenimo i svjesni smo činjenice što realno zajednica duguje svojim umirovljenicima, za sve što su za nju tako nesebično i bezrezervno napravili. Nadamo se kako će im ovaj mali znak pažnje pomoći da blagdane provedu u miru, radosti i zajedništvu”, kazao je gradonačelnik Vili Bassanese, a prenosi mirovina.hr.

Vijesti.hr

Exit mobile version