UŽIVANCIJA ZA 15 KUNA! Crikvenički City Boat povezuje Crikvenicu, Dramalj, Selce i Jadranovo

Crikvenica se odnedano ponosi gradskom dužobalnom prijevozničkom linijom koja brzim gliserom spaja sva mjesta s područja Grada Crikvenice

Sva četiri mjesta s područja Grada Crikvenice odnedavno su povezana prvim crikveničkim City Boat-om. Riječ je o dužobalnoj brodskoj liniji, a prijevoz se vrši brzim gliserom kapaciteta 12 putnika.

Prvi crikvenički City Boat plovi od rive do rive, a polazišta su mu na Veloj paladi u Crikvenici, rivi Mulina u Jadranovu, u uvali Pazdehova u Dramlju te na rivi u Selcu. Riječ je o projektu koji je sufinanciran od strane Grada Crikvenica pa cijena karte iznosi svega 15 kuna po osobi.

city boat2

Osim atraktivne vožnje brzim gliserom građani i gosti moći će posjetiti sva mjesta s crikveničkog područja bez suočavanja s prometnim gužvama, bez potrebe za traženjem parkinga za svoj automobil, a uz sve to uživat će u predivnim prizorima koje pruža pogled s mora na sva mjesta Crikveničke rivijere.

Foto: Grad Crikvenica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari