SD STJEPAN RADIĆ

Video |UŽIVO Iz menze nakon dolaska inspekcije; Student: ‘To su bili crvi. Narušeno je povjerenje’

Idi na originalni članak

Kristian u Domu živi tri godine i kaže da nije nikada našao ništa strašno osim pokoje dlake, ali da su njegovi prijatelji i poznanici često znali pronalaziti žohare, puže i crve, nokte, flastere

Oglas

Velika pobuna studenata zbog zagrebačke menze. Sve je krenulo objavom ove fotografije večere iz Doma Stjepan Radić.

Jesu li ovo onda crvi ili riža? Inspekcija je ponovno pekla pohanac. I prije njihova nalaza društvene mreže su studenti zatrpali sramotnim obrocima koji su im servirani u menzama, izvještava Zorana Čičak Kulić za RTL.

Uživo smo na večeri u studentskom domu iz kojeg je krenula pobuna.

“Ne vjerujem u nalaze inspekcije, u te nebuloze. Svatko s imalo zdravog razuma vidi da je riječ o crvima, a ne u riži. To možemo vidjeti na temelju slika i sve ostaloga što studenti nalaze u menzama u Zagrebu”, kazao je student Kristian Šebek, stanar Studentskog doma Stjepan Radić.

“Narušeno je povjerenje”, dodaje Kristian. “Mnogo puta smo se žalili upravi Studentskog doma i neke su se stvari poboljšale, a li neke su i dalje katastrofa. Umjesto da priznaju pogrešku i poboljšaju standarde, oni uporno tvrde drugačije”, kaže.

Kristian u Domu živi tri godine i kaže da nije nikada našao ništa strašno osim pokoje dlake, ali da su njegovi prijatelji i poznanici često znali pronalaziti žohare, puže i crve, nokte, flastere.

“Prošle godine smo se žalili i kucali na vrata i kvaliteta prehrane se promijenila, ali sami higijenski uvjeti nisu. Tete u kuhinjama i kuhari rade u jako teškim uvjetima i njima ni malo ne zamjeram što im se zna potrefiti poneka dlaka u tanjuru jer nemaju adekvatne stvari za rad”, objašnjava student i ističe da ne dostaje i izbora za studente s određenim intolerancijama, , izvještava Zorana Čičak Kulić za RTL-ov Danas.hr.

Exit mobile version