SD STJEPAN RADIĆ

Video | UŽIVO Iz menze nakon dolaska inspekcije; Student: ‘To su bili crvi. Narušeno je povjerenje’

Kristian u Domu živi tri godine i kaže da nije nikada našao ništa strašno osim pokoje dlake, ali da su njegovi prijatelji i poznanici često znali pronalaziti žohare, puže i crve, nokte, flastere

Velika pobuna studenata zbog zagrebačke menze. Sve je krenulo objavom ove fotografije večere iz Doma Stjepan Radić.

Jesu li ovo onda crvi ili riža? Inspekcija je ponovno pekla pohanac. I prije njihova nalaza društvene mreže su studenti zatrpali sramotnim obrocima koji su im servirani u menzama, izvještava Zorana Čičak Kulić za RTL.

Uživo smo na večeri u studentskom domu iz kojeg je krenula pobuna.

“Ne vjerujem u nalaze inspekcije, u te nebuloze. Svatko s imalo zdravog razuma vidi da je riječ o crvima, a ne u riži. To možemo vidjeti na temelju slika i sve ostaloga što studenti nalaze u menzama u Zagrebu”, kazao je student Kristian Šebek, stanar Studentskog doma Stjepan Radić.

“Narušeno je povjerenje”, dodaje Kristian. “Mnogo puta smo se žalili upravi Studentskog doma i neke su se stvari poboljšale, a li neke su i dalje katastrofa. Umjesto da priznaju pogrešku i poboljšaju standarde, oni uporno tvrde drugačije”, kaže.

Kristian u Domu živi tri godine i kaže da nije nikada našao ništa strašno osim pokoje dlake, ali da su njegovi prijatelji i poznanici često znali pronalaziti žohare, puže i crve, nokte, flastere.

“Prošle godine smo se žalili i kucali na vrata i kvaliteta prehrane se promijenila, ali sami higijenski uvjeti nisu. Tete u kuhinjama i kuhari rade u jako teškim uvjetima i njima ni malo ne zamjeram što im se zna potrefiti poneka dlaka u tanjuru jer nemaju adekvatne stvari za rad”, objašnjava student i ističe da ne dostaje i izbora za studente s određenim intolerancijama, , izvještava Zorana Čičak Kulić za RTL-ov Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari