ČUDOM PREŽIVJELA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Policija zatvorila ženu u lisicama u auto na pruzi. Na njega je zatim naletio vlak

YouTube Screenshot

Policajci su čuli kako vlak trubi i ide prema autu, no nisu je izvukli van

Dvadesetogodišnja žena, Yareni Rios-Gonzalez, teško je ozlijeđena nesreći 16. rujna, kada je vlak udario u automobil u kojem se nalazila. Ono što je šokantno jest da se radilo o policijskom automobilu u koji je bila strpana s lisicama na rukama, nakon što su ju policajci zaustavili zbog prometnih prekršaja.

Rios-Gonzalez je bila je uhićena jer je nadvodno “divljala” automobilom na cesti. Dva policijska službenika Fort Luptona upućena su na dionicu ceste na kojoj je uočena i uspjela ju zaustaviti. Nakon toga, izvukli su je iz auta, zatvorili u policijski automobil parkiran na pruzi i ostavili unutra te nastavili pretres njenog automobila. Malo zatim, na parkirani automobil naletio je vlak.

Video koji su objavile vlasti Kolorada prikazuje šokantan trenutak u kojem je teretni vlak udario u patrolna kola u kojima je sjedila Rios-Gonzalez.

Dvadesetogodišnjakinja je srećom preživjela, no ne bez ozbiljnih posljedica. Paul Wilkinson, njezin odvjetnik, rekao je za The Denver Post da ju je udar ostavio s devet slomljenih rebara, slomljenom prsnom kosti i ozljedama leđa i glave. Također je trebala operirati slomljenu ruku.

“Vidjela je kako vlak dolazi i mogla je čuti trubu. Pokušavala je privući pozornost policajaca, vrištala je na njih. Pokušala je otključati vrata. Držala je ruke na leđima i mahnito je pokušavala otključati vrata” rekao je Wilkinson za The Denver Post.

Dodao je da mu je teško shvatiti zašto su policajci parkirali svoj automobil na željezničkoj pruzi i zašto ga nisu pomaknuli kada je gospođa Rios-Gonzalez stavljena unutra.

Više detalja o uhićenju i sudaru vlaka otkriveno je u gotovo osam minuta snimke policijske kamere i instrumentalne kamere, do kojeg je došao The Denver Post putem zahtjeva za evidenciju.

Na snimci se čuje kako policajci viču i naređuju gospođi Rios-Gonzalez da podigne ruke i izađe iz svog automobila. Nakon toga su joj prišli s najmanje jednim izvučenim pištoljem i stavili joj lisice. Rios-Gonzalez više je puta pitala policajce zašto je uhićena.

Policajac je rekao da će joj reći “za sekundu” i smjestio ju na stražnje sjedalo patrolnog automobila. Video prikazuje policajce kako provjeravaju je li još netko bio u njenom automobilu prije nego što su ga krenuli pretraživati u potrazi za oružjem.

Dok su službenici nagađali je li Rios-Gonzalez mogla baciti pištolj kroz prozor, u daljini se čula truba vlaka. Jedan policajac koji je stajao pokraj patrolnog automobila u kojem je sjedila gospođa Rios-Gonzalez ustuknuo je, a drugog policajca se moglo čuti kako viče: “Odmaknite se!”

Nešto kasnije, policajac je uzviknuo psovku i nekoliko puta rekao “O moj Bože”.

“Vlak je upravo udario patrolno vozilo”, rekao je policajac na radiju.

Nakon sudara policajci su tragali za automobilom koji je udarcem katapultiran. Na snimci se vidi da je vozilo oštećeno, sa savijenim i smrskanim vratima, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari