A TVRDI DA 'SPAŠAVA LJUDE'

Već je izvlačio novac iz udruge, sada navodno skuplja za Ukrajinu: ‘Tata Slaven’ snimljen kako igra poker

Foto: RTL/ Pixsell

U Hrvatskoj mu se sudi zbog sumnje da je izvlačio novac koji je preko udruga prikupljao za djecu s poteškoćama u razvoju, prenose RTL Vijesti.

Kad je poduzetnik i dugogodišnji menadžer u raznim tvrtkama Slaven Vujić, poznatiji kao Tata Slaven, dao otkaz i prodao sve kako bi pokrenuo udrugu Senzori, jednim je potezom “kupio” cijelu hrvatsku javnost.

onda – problem za Tatu Slavena. U Hrvatskoj mu se sudi zbog sumnje da je izvlačio novac koji je preko udruga prikupljao za djecu s poteškoćama u razvoju, a prema navodima Državnog odvjetništva, nezakonito je pribavio više od 650 tisuća kuna.

Ranije ove godine ovaj je humanitarac pokrenuo novu akciju. Naime, tvrdio je da se nalazi u Ukrajini i preko Twittera tražio donacije za pomoć tamošnjim civilima.

Tvrdio je da uz pomoć donacija “spašava ljude” preko svoje “volonterske mreže Flaming Beacon”. Kazao je i da je izbjeglicama pomogao da dođu do Hrvatske. Pokrenuo je i kampanju na GoFundMe, kojom je želio prikupiti 50.000 dolara.

sada – novi šok. Tata Slaven, koji navodno skuplja novac za Ukrajinu, snimljen je kako igra pokeru hotelu Antunović. S obzirom da je već osuđen da je prokockao humanitarnu pomoć, pitanje je – čijim novcem se sada igra?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari