TRENUTNO SE NE ZNA UZROK

Velik požar kod Bihaća, gori tvornica: ‘Ne znamo ima li ozlijeđenih’

Austrotherm je inače austrijska firma koja je u Bihaću s radom započela 2008. godine, a u njoj je  zaposleno nekoliko stotina radnika

Danas u jutarnji satima veliki požar u tvornici Austrotherm u naselju Turija u Bihaću. Tvornica se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija, a zasad nije poznato ima li ozlijeđenih, javlja N1.

Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona, Adnan Beganović rekao je da su policijske i vatrogasne ekipe na terenu te da se nastoji ugasiti vatra.

U jutarnjim satima veliki požar je zahvatio tvornicu Austrotherm u naselju Kamenica u Bihaću u BiH koja se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija, prenosi RTL.

Adnan Beganović, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona kazao nam je da su policijske i vatrogasne ekipe na terenu i da se nastoji ugasiti vatra.

“Nemamo nikakvih detalja o nastanku i uzroku požara. Dojavu smo dobili prije pola sata i uputili smo policijske patrole na teren gdje se nalaze i vatrogasci te nastoje ugasiti vatru kako se ne bi dalje širila.

Dodaje da još nije poznato ima li ozlijeđenih znat će se nakon što se obuzda vatra i obavi očevid.

Austrotherm je inače austrijska firma koja je u Bihaću s radom započela 2008. godine, a u njoj je zaposleno nekoliko stotina radnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari