SLAVONCI U POTRAZI ZA OSVJEŽENJEM

VIDEO Apsolutni hit u u doba korone: Potražnja za dvorišnim bazenima nikad nije bila veća!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Trgovine su pune kupaca pa se nova roba neprestano naručuje

Oglas

Na sparni slavonski dan mnoge su se Slavonke i Slavonci odlučili na osvježenje u rijeci Dravi.

Pogledajte više u Videoprilogu:

“Voda je odlična, baš osvježava. Mogu reći da mi uopće ne nedostaju bazeni. Nisam neki pobornik, više sam za ove prirodne blagodati, tako da je meni izvrsno”, kazala je Lea iz Osijeka.

Međutim, ima i onih koji ipak biraju bazene i to one za dvorište. Trgovine su pune kupaca pa se i nova roba neprestano naručuje.

“Velika je potražnja. Čak i više nego što je bilo prošle godine”, kaže prodavač Zoran Đuraić.

U ponudi su PVC bazeni na napuhavanje ili oni s konstrukcijom. Ima ih u svim bojama i veličinama, montažni pa čak i oni s masažom i jacuzzijem. Sve ovisi o tome koliko ćete izdvojiti za osvježenje.

“Koštaju nekih 100 do 150 kuna za djecu ili imamo velike bazene po šest, sedam tisuća kuna koji su montažni, veliki, oko šest ili sedam metara veličine s pješčanim pumpama”, objasnio je Đuraić.

Kristijan Kopić iz Osijeka, koji je i sam kupio bazen, kaže da održavanje nije komplicirano. Uredno ga dezinficira jer će u njemu nezaboravno ljeto provesti mališani.

“Najbolja investicija dosad! Kum i ja smo ga smontirali za 20 minuta, a straha od zaraze nema. Pogledajte djecu! Oni su presretni”, rekao je Kopić.

Za bazen je izdvojio 900 kuna, no dječji smijeh nema cijenu.

Ako zaronite u dubine dvorišnog bazena, zaronite još malo dublje u maštu i vaš će se bazen pretvoriti u najljepšu jadransku obalu.

Vijesti.hr

Exit mobile version