DAN U ŽIVOTU HEROJA GSS-a: Svoj život riskiraju za druge s osmijehom na licu

Helikopterska spašavanja HGSS-a s posadama Hrvatskog ratnog zrakoplovstva djeluju kao scene iz akcijskih filmova. No, to je stvarni život u kojemu nesreća može završiti tragično u samo nekoliko sekundi

Helikopterska spašavanja HGSS-a s posadama Hrvatskog ratnog zrakoplovstva djeluju kao scene iz akcijskih filmova. No, to je stvarni život u kojemu nesreća može završiti tragično u samo nekoliko sekundi stoga znaju koliko je brzina bitna.

Svakodnevno riskiraju život i svejedno imaju snage nasmijavati svojim maštovitim upozorenjima na svojim društvenim mrežama. Njihov se glas čuje, ali oni to ionako ne žele. Znaju svoj posao i obavljaju ga s neizmjernom ljubavlju.

Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je u četvrtak video kompilaciju raznih spašavanja. Ako dosad niste mogli ni zamisliti kako dan u životu naših spasitelja izgleda, pogledajte snimku i uvjerite se sami.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari